PROJEKTNO VODENJE

PROJEKTNO VODENJE

Projektno vodenje izvajamo na osnovi metode APQP, ki je prilagojena za naše procese in proizvode. S terminskim planom definiramo aktivnosti in odgovornosti, ki jih redno pregledujemo na projektnih sestankih. Za vsak projekt definiramo mejnike in cilje, ki jih ocenjujemo. Pri projektnem vodenju uporabljamo metode kakovosti iz avtomobilske industrije (ocena izvedljivosti, FMEA, plan upravljanja, SPC, MSA, PPAP, EMPB) in ustrezne aktivnosti za verifikacijo in validacijo projektov.

Proizvajamo izdelke najvišje kakovosti na podlagi vaših risb in specifikacij. Ob tesnem sodelovanju z vami razvijemo optimalen proces izdelave izdelka s stiskanjem ali injekcijskim postopkom. Uporabljamo orodja, ki jih izdelajo specializirani orodjarji s katerimi sodelujemo že vrsto let.

 
 
 

PROIZVODNJA

PROIZVODNJA

Prilagodljiva proizvodnja in vrhunska kakovost sta za nas in za vas ključnega pomena, ker je za naše stranke le najboljše dovolj dobro. Naš ERP omogoča računalniško spremljanje celotnega procesa začenši z vhodnimi materiali, skozi proizvodni proces in shranjevanje vse do dostave kupcu – s tem zagotavljamo točnost in sledljivost serije v vsakem trenutku.

Razvoj in nenehne izboljšave so vodilo podjetja na vseh področjih, na ta način podjetju zagotavljamo konkurenčno prednost. Zato v podjetju Norka GT d.o.o. svoje izdelke proizvajamo s sodobno strojno opremo za stiskanje in brizganje. Sama proizvodnja poteka na visoko tehnološko dovršenih injekcijskih strojih za brizganje gume, svetovno znanih proizvajalcev, kot so Desma, Maplan, LWB, …

Drug pomemben dejavnik uspeha naše proizvodnje so znanje in izkušnje naših zaposlenih, ki iz leta v leto dokazujejo, da so mojstri na svojem področju.

Tretji pomemben dejavnik pa so naši dobavitelji, s katerimi sodelujemo že vrsto let in se lahko nanje zanesemo.

Fleksibilna obdelava po vaših zahtevah – pred-obdelava in po-obdelava kosov

 • Čiščenje kosov in kontrola kosov (ročno ali strojno)                                           
 • Nanos lepil
 • Temperiranje
 • Montaža kosov, Razrez
 • Mazanje in Barvanje
 • Žigosanje 

V našem strojnem parku razpolagamo z več kot 27 strojev v razponu od 90-460 t zapiralne moči.

 

                                                                                                                                              

 
 
 

IZVAJANJE MERITEV

IZVAJANJE MERITEV

Zavedamo se, da moramo določiti natančne značilnosti vhodnih materialov in izdelkov, da se prepričamo, da smo izpolnili zahteve kupcev. Kot moderno podjetje smo opremljeni z vrsto sodobnih merilnih naprav.

Naša glavna merilna oprema omogoča merjenje:

 • Reoloških lastnosti gumenih zmesi
 • Trdote (ShoreA, IRHD)
 • Gostote
 • Trajnih zaostalih deformacij
 • Dimenzijskih karakteristik
 
 
 

LOGISTIKA

LOGISTIKA

Razpolagamo z več kot 6000 m2 pokritih skladiščnih prostorov, kjer imamo možnost varno, ekonomično in sistematično zložiti vse vhodne materiale in končane izdelke.

Naši skladiščni prostori so pripravljeni in izolirani tako, da zagotavljajo ustrezno temperaturo za shranjevanje gumenih zmesi in končnih izdelkov.

Po dogovoru s kupcem izvajamo logistične storitve skladno z INCOTERMS 2010.

 
 
 
 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.